Innovatieregie   innoveren van èn in de gezondheidszorg

Innovatieregisseur
 

Innovatie op een hoger plan

De effectiviteit van innovatie van en in de gezondheidszorg kan omhoog: meer waardecreatie, meer kwaliteit en meer rendement. Door met grote zorgvuldigheid nieuwe en tòch bewezen methodieken toe te passen: meetbaar goede resultaten halen. Cooala brengt rendement door:

  • Te vertrekken vanuit een heldere vraag en duidelijke doelen
  • Goed te weten wat beschikbaar is en wat werkt
  • Een overtuigende business case te presenteren
  • Participatie, betrokkenheid en goede samenwerking te organiseren
oma kijkt door VR-bril
 

Mogelijkheden creëren

Cooala pakt de uitdaging op om zorg betaalbaar te houden en de kwaliteit te verbeteren. We ‘gaan tot het gaatje’ vanuit een overtuiging dat er nog heel veel winst te behalen valt door de gezondheidszorg op nieuwe manieren te benaderen.

We doen dat vanuit onze ervaring met Design Thinking. We kijken naar processen en organisaties als ontwerpers. We zien ruimte en mogelijkheden voor verbetering, die anderen niet voor mogelijk houden.

We hebben uitgebreide ervaring met een scala van bijzondere en toch bewezen technieken en verhelderende instrumenten. We dragen onze kennis in projecten over aan organisaties, van zorgverlener tot directeur, zodat zij zichzelf kunnen blijven innoveren.

 

Ruimte voor verandering

Onze 'ontwerpers-aanpak' zorgen we er voor dat we goed 'aarden' zodat we exact weten wat er nu in de praktijk gebeurt. We zorgen er ook voor objectief te blijven, zodat we met een frisse blik de ruimte kunnen zien waarin vernadering mogelijk wordt.

De ruimte gaan we vervolgens delen met de mensen die er mee moeten gaan acteren: hun huidige situatie ombuigen naar een betere.